Handduk – Handdukspapper på kontoret

Allmänt om handdukspapper

Handdukspapper är perfekt på kontoret för basbehoven. Många har bra 2-lagers kvalitet men det finns även handdukspapper i 3-lagers kvalitet. 1-lagers kvalitet bör man kanske se upp med om man vill ha ett lite mer högkvalitativt handdukspapper. Hur dessa levereras varierar men en vanlig form är 22,5 cm x 32 cm och ca 200 st per förpackning. Många är M-vikta vilket innebär att de är vikta på ett särskilt sätt – i form av bokstaven ”M”. Handdukspapper kan också vara Z-vikt vilket innebär att handdukspappret är vikt i formen av bokstaven ”Z”. Det kan vara en klok idé att köpa på sig lite större mängder handdukspapper när man ändå köper eftersom man då ofta får ett betydligt bättre pris per pappersmängd. Handdukspapper levereras ofta i större förpackningar och eftersom pappret massproduceras går det att hitta handdukspapper till en ganska låg kostnad. Handdukspapper har ofta lite finare kvalitet och känns lite rejälare än vanligt hushållspapper.

Handduk

Handdukspapper kan fästas i en hållare för handdukspapper som man fäster på väggen. På det sättet har man alltid sitt handdukspapper nära till hands. Det är enkelt att fylla på hållaren när det behövs. Man plockar enkelt ut den tomma förpackningen och fyller på med en ny full förpackning. Handdukspapper har många användningsområden eftersom de har så pass hög kvalitet och ändå är riktigt billiga. Man kan använda dessa för att tvätta sina händer efter ett toalettbesök men de går också alldeles utmärkt att använda för att rengöra lite mindre ytor eller grovrengöra en yta i en verkstad till exempel. De flesta uppskattar de höga kvalitén och använder gärna handdukspapper för rengöring. På det sättet är handdukspapper ofta att föredra om de ska användas till någon form av personlig hygien – där handtvätt eller ansiktstvätt förmodligen är de absolut vanligaste formerna av tvätt när det gäller personlig hygien som handdukspappret används till.

Prisexempel när det gäller handdukspapper

Ett exempel på förpackning med handdukspapper är 3000 per förpackning för en kostnad på cirka 600 kronor. Motsvarande bör gå att hitta i de flesta grossist-butiker eller butiker med kontorsmaterial eller städmaterial. En annan variant är 15×212 ark på 21,5 centimeter gånger 31,5 centimeter, vita 1-lagers handdukspapper – som också bör gå att hitta för några hundralappar i en välsorterad butik med städ- eller kontorsmaterial.

Comments are closed.